måste

nu äre dags att gå vidare jennifer.

slödag

Idag blev de soffan, med skolsaker + sett en massa gamla avsnitt av prodject runnaway som gått på repris hela dagen, trevligt de :) Morgondagen blir nog i princip likadan, fast ska försöka ta mej ut på en liten promenad iaf.


Tur du kommer hem på 
helgerna, måste jag säga.

                                                                                                                                                                    

dagarna går

Usch och fy va dålig ja är på att uppdatera nu,. men har ju haft skola i veckan jag ;D känns mycket bra inredning och design, bra klass med trevliga folk :) roligt de.. 6 killar och 24 tjejer, så är ju lite tomt på killar, men kaplan är ju väsrta killskolan annars, så man klarar sej bra ;D
De två första dagarna tillbringades i klassen, typ "klassdagar" för att lära känna varandra och skolan lite.
Sedan på onsdag började lektionerna. Och redan första dan fick man fysikläxa, av Aasapappan.
Torsdagen kom de ännu mer läxa, engelska då. Och matte :O har 6 timmar matte i veckan om ja inte miss fel, är hyffsat mycke de. Och miniräknaren för 500 är ju bra att ha, när man ska göra nåt som egentligen hör till matte C, när man läser matte A just nu.. tokigt de.
Och ja har redan hunnit tappa bort min fina linjal i stål, haha efter 3 dagar, illa de. hade ju till och med märkt den, men så äre om man inte håller koll på sakorna sina. blir att köpa ny på bokia. Miniräknaren däremot, är inget ja vill tappa bort, blir dyrt de..
Sedan freda, härlig dag, hade Miljöanpassad arkitektur, de du! låter iaf som en rolig kurs de :), sedan datakunskap, och där ska vi tydligen också skriva ett sånt "personligt brev", som alltid när man har en ny lärare. Och skolveckan avslutadet med matte.

Ikväll vart me först matfesten me nå nya klasskompistjejer, sedan hem till Linda där vi kollade på en skräckis och snackade, Hade en trevlig kväll hur som helst :)

Nu blire sängen, och i morron blire att sova ut, trött efter första skolveckan är man så ska bli härligt de. Men eftersom man går teknik, så kommer de bli iaf lite pluggande i helgen också, vissa läxor till nästa vecka osv.
Ögonen är trötta, tjohej

den sista alediga dagen

Nu vare ett tag sen ja skrev igen, beror väl mest på att de inte hänt särskilt mycket det senaste dagarna. Har kollat på film och städat som en galning, sedan varit ute på en och annan promenad och träffat Lina :)

Idag, den sista lov dagen :O, har tillbringts på Schäfer hundutställning med min far. Tyvärr gick de halv taskigt för lilla Dyxa, som tydligen inte hade allt som en utställningshund skulle ha, men hon är söt iaf :)
Sedan gick man hem från  utställningen, i värmen... som nu självklart ska komma, när sommarlovet är slut. Paniik alltså, nu äre slut, sommarlovet 2008... har väl varit ett helt okej lov.. men tyvärr inte lika bra som 2007, även fast man både rest till götet me Sara och gjort andra skojiga saker, men 2007 var bättre.

I morgon blir det, ny skola, ny klass, nya lärare, allt nytt, haha känns galet, har ännu inte fattat att jag inte ska tillbaka till brännan och 9E och folket där.
Och de sista timmarna kommer nu att spenderas sittandes vid datorn och pratandes me nåt djur som samer har.
puss

mata rehnarna, sånt vi gör i norrland.

Kul kul kväll :), som alltid me Sarääh. Och av någon anledning får man alltid ont i magen av allt skrattande och flamsande, lite svårt att förstå att vi snart inte längre kommer bo i samma stad,.. eller jag kommer bo i stad, hon i en håla :D..fast känns surt iaf.
Men trevlig kväll iaf, matlagning, driva lite me nå folk på msn.., utklädnadhaha, en massa bilder,


Nu ska ja nog sova, hade tänkt kliva upp med tuppen i morronbitti, bara för att se om man pallar me de xD haha
tjoflöjt!

Enter

Varför så svårt XD haha


Idag har det städats och kollats på film, rummet vart fint och filmen var bra.
Är inne i nån film period just nu ;D 4 filmer sågs igår haha, och två av de va verkligen jättebra
Definitely, Maybe och Blind Dating, två bra filmer de :)
Båda filmerna va så där som man vill ha de, roliga men ändå fina som, Se dom!
                          
Och snygga killar va de me i båda :)
Gillar han Ryan Reynold, han i Definitely , Maybe.. han är bra :)              

Tror det blir en till film ikväll... eller i natt, efter att man sett på Sex And The City, de kan ma inte missa, har som blivit kvällens höjdpunkt haha.
I morron blir de stan med Sara efter att hon slutat jobbet hos gamlingarna, ska inköpas lite småsaker till en spa kväll.

Hemma

Nu har man kommit hem från Sundsvall, efter typ 6,5 timme i buss.. ont i rumpan.
Har verkligen haft de superkul :D Allt från bad till shopping och övenattning, nå tok me nån hare mitt i natten åså :), Får se om ja skriver lite mer i morron. men det har haft de jätteskoj me Linda och Sofia+ alla andra som man träffat :)

Nu ska ja packa upp och sen gå och lägga mej tror jag, är hyffsat slut.
tjohoo

RSS 2.0