packat och klart... nästan

Nu är typ packat klart :), känns bra, och inte har man tagit med sej allt för mycket grejer heller. Bra jobbat! Borde egentligen gå och lägga mej tidigt, bussen går kl.07.55 måste väl upp kring 6 tiden nån gång, så borde sova strax, men orka som inte. Man kan ju alltid sova på bussen. Sedan blir det Sundsvall :D
Vill hinna snacka lite me renen ikväll också :).

I förrgår, måndag, Var Sara och ja på kyrkholmen och köpte glass.. av någon mycket bekant Erik, kändes mysko, men ändå bra, och jag tror att de börjar läka innuti mej. Hur som helst så hade vi skit kul jag å sara,skratt åså. EFter att vi suttit där ett antal minuter började vi traska mot bron, och jag får för mej att vi ska bada. Inga badkläder hade vi så efteer typ velande fram och tillbaka så hoppade vi i, skrek lite och sprang upp haha. 

tjohej!

ett tag sedan

Har inte skrivit på ett par dagar, vet inte varför men, ja så vart de iaf.
Senaste dagarna har spenderats till största del i Boviken :) Sol och varmt har de varit, ÄNtligen!
Också fick man träffa låtsas.. men som ändå riktiga tremeningarna från stockholm, de va kul :)
Sedan varmt man ju smått förvånad när han skrev dagen efter att det skulle varit ett år :O, men va ändå lite trevligt att prata kanske.. undra varför han skrev...

Och hallå 65 mil... Varför så långt borta rehnen. men vill man så går de alltid.haha finfin

Imorgon blire att hitta på nåt de födelsedagsbarnet, 17 år fyller Emelie :), hoppas på sol, då blire bad ;Dpusspådej

den 23 juli

den 23 juli... usch... ett år. Idag hade det varit ett år. Det är en ganska galen känsla, egentligen vill ja som inte tänka på det, men eftersom det var.. han var... en del av mitt liv så kan man ju liksom inte bara skita i att det hade varit ett år idag. Hoppas faktiskt att även han tänker iaf lite på de..men har inte tänkt snöa in mej och bli deppig. Vadå de är ju bara ett datum.. och visst det råkade betyda något förr. Men nu äre bara ett datum, som vilket annat som helst. Men ändå ligger det där och trycker. Den 23.

Lite nytt blire iaf ;D, köpte ny parfym idag, och sedan blire ny frisyr i morron.
Fast ikväll blir det bollar hos Sara :) GOtt! Sedan kanske ett litet sms från dalarna :)

vilken röra

Nu behövs det städas igen... Förr hade jag alltid jättefint och prydligt, för 3 månader sedan ja. HAha, de märks verkligen att de inte är någon som kommer hit var och varannan dag längre, rummet har förfallit i princip. kläder och grejer över allt...
Är nog inte bara jag som märkt de.. Mamma sa alltid till han förr "JA men de är så bra att du är här, för då städar Jennifer" Men nu städar jag inte längre... jag vill ju ha fint, men bryr mej inte längre om hur det ser ut, de är ju ändå ingen E som ska komma hit.


nästa resa

jaa, de vart ändå trästocks både torsdag och fredag :), torsdag spenderades med sara, och paraplyet fälldes ner...
sedan på fredag följde man först med cissi och nå vänner till henne, sedan vart de emelie och alva :), och nu, vågade man nicka och le lite lätt åt han, kändes mycket bra, han såg lika förvånad ut som ja kände mej när ja hälsade.. men han log och lyfte handen åt mej.... tror  nog att det var  bra för oss båda, eller iaf för mej.
sedan följde mimsan hit och sov över, just like the old days ;D haha

Och nu är SUndsvalls resan bestämd :), den 31 juli-3 august kommer jag befinna mej i sundvsall hos Linda och Sofia :), längtar :D, ska bli skita trevligt att ses efter 7 år liksom :)

i värmen

sara och ja stack hem til mej nu mellan markus och tbtb ska spela, markus va bra han :) och nu väntar tbtb.... också har man plattat håret också ;D hahaha
vi har suttit.. eller sara har suttit me gitarr och keyboarden och spelat lite fina små låtar för mej :)
ska strax ut i de fuktiga vädret, så plattandet av håret va nog helt onödigt, men men...
och sen kommer folket hem från sthlm ikväll. lite kul, men oj va skönt de varit att vara hemma själv.
 

måste bara

Heaven is a wonderful place, Filled with Glory and Grace, 
I want to see my Savior's face Heaven is a wonderful place.
I want to go there.

Heaven is a wonderful place, Filled with Glory and Grace, 
I want to see my Savior's face Heaven is a wonderful, 
I want to go there.

trästocks 07

ett år sedan, allt började på rikigt liksom.. allt var så bra. Minns det, glad var man då :), minnen kommer tillbaka...igen.. tankarna verkar aldrig vilja försvinna, även fast man försöker, skulle bara vilja spola tillbaka tiden till trästocks 2007, där på parkeringen utanför skellefte teatern...men nu äre inte de, utan trästocks 2008
sedan skulle ja vilja be om ursäkt för hur de vart på stadsfesten. men tydligen var ja inte alls redo för att se de. är jag det idag?, näe jag tror inte de, hoppas bara att det blir en lite bättre upplevelse idag. och inte lika panikartad.
Aja..man måste gå vidare, men hur... tydligen inget man kan göra för att snabba på det, är något som måste dö ut av sej själv.
Men tur man har nå typer som göre värt att kämpa ;D haha

ikväll äre då trästocks 08, och det regnar också.. ännu bättre, känner mej 0 peppad på de, men jkan ju bli bättre än vad man tror.

Sedan tog man iaf årets första havsdopp igår ;D haha, i boviken var ja å sara, låg på stranden och kletade vattenmelon:)
Och Göteborg? ;D jaa gärna :)


vadå, äre sommar eller?

Assågu, ja får typ smått panik, halva sommar lovet ha ju typ gått :0, helt sjukt, och jag har fortfarande inte fått sommarlovs känsla, hel galet.
Idag har det faktiskt varit mycket fint väder :), så har solar lite granna, men såklart går det inte endag utan att det ska regna lite :),kul. 
Fast ett litet sommarlovs känsla har man... på foten.... i form av ett myggbett. och när jag fått de ha ja ingen aning om, men finns där gör de, och de kliar som sjutton.
Familjen är fortfarande i stockholm.. där vill ja me va, fast fick ju vara i götebörg jag, och de är ju inte fy skam liksom :), var ju mycket kul där så.. men ändå liksom... sthm är ju ändå sthlm. Och nu har man inte träffat folket här hemma på lver en vecka, känns lite mysko faktiskt. Men lte skönt att ha huset för sej själv.

Imorgon sak de tydligen bli regn, så ska då titta på nå filmer åså :), Stomp the yard. dans film :) hoppas den är bra
tjohej!

Gbg i Bilder

Göteborg

Tyvärr så togs det inte så mycke kort som jag hade tänkt-... kommer att ångra de för resten av mitt liv ;D men men... Gbg snart igen då ;D haha förhoppningsvis :)


går de bra eller?

Jaha, nu blir de då helt klrt ny mobil.. min är knäpp, slå av sej hela tiden, hittade nån gam mobil här hemma som ja har tillfälligt.

Göteborg 2008

Tåget gick på söndagkväll mot Göteborg och när man väl klivit på tåget satt thailändska bärplockare på platserna, men
det löstes snabbt. Tågresan gick fort, man hade ju nåt att kolla på åså :).


7/7

Väl framme, på måndag börjades det söka spårvagn som skulle ta oss till lägenheten, men tydligen missades det att man kunde åka ändå upp så blev en jobbig promenad med tunga väskor i uppförsbacke i sol. Fräscha och fina kom vi iaf till lägenheten,som va visade sej var mycket fin... tar ju ett tag innan man fattat sej på kodenlåset.

När vi lämnat av alla grejer vart de en liten promenad för att införskaffa maten till dagarna, nudlar och tortellini. Och självklart blev det även lite shopping första dagen, och inköpet av paraplyet var mycket smart, eftersom det visade sej behövas. Och trötta var tjejerna, så en de vart myskväll med godis å sånt framför tvn.

8/7
Tisdag,
Ingen sylt, och inte vill O komma de sylten heller så dagen börjades med Gröt A'la chokolade. kanske låter gott, men nej nej de är de absolut inte... detta var även den dag som var först planerad som dagen man hade tänkt ägna sej åt Liseberg, men pga skit vädret blev det i stället shopping, mat på Mc'D och mer shopping. På kvällen trodde man att man skulle träffa Oscar och hans vän, men de vart inte, så tog en promenad i stället... Men självklart kom regnet... så stack tillbaka hem, kollade på tv.
 
9/7
Shopping även på onsdagen, och en stor kladdkakebit. Och sen skulle man träffa Oscar, men tydligen hade han en vän med sej, så stod och tryckte lite bakom busskuren innan man vågade sej fram, haha, Vännen hette Calle., Oscar å calle följde med upp till lägenheten där sarä o jag skulle fixa till oss lite medans de spalade gitarr, Come Clarity som sagt! Tydligen ville killarna där följa med ut och äta, Fast jackan hans grömdes kvar i soffan, men det bestämdes att den skulle hämtas dagen efter... men hungriga var vi, så vi började söka restaurang. Och sushi vart de, för första gången, spännande värre.. men gott. Och grodan i mixern såg extremt god ut den me...

Var ju som tänkt att de skulle bli Sex And The City för ja å sara den kvällen, men efter att umgåtts med folket bestämdes det att Calle skulle me på The Mist me oss istället. SÅ efter ett byte mellan ja å han, pengar-biocheck, bagav vi oss mot Filmstaden i berget...berg. Under promenaden snackades de som djupa grejer. Och en massa gula bilar såg man också. Men filmen var bra... skräckfilm vare, men ja å sara hade ju ett stöd när de vart som hemskast, när spindlarna kom. Var ju som kul :)

Sedan kring 23.30 återträffades man med fler folk i nån park, trevliga människor :)

KOm väl hem någon gång på natten, väldigt kul kväll :) Katten hängde me.


10/7
Nu vare iaf Liseberg som gällde,torsdag, och sedan hade man ju bestämt möte me Calle kl. 12 där utanför för att återge Jackan, som lämnats kvar kvällen innan, men nära att helt glöma bort den, haha hade ju som varit tragiskt de.

Kom till liseberg, där vantade Calle på jackan, och jag på biochecken, så byte gjordes, men någon gång där försvann grabbens börs, eller plånbok. Vart som lite galet då.

Sara å ja ställde oss i kön för att komma in på Liseberg, inte lite mycke folk vare, köade och köade. Men kul hade vi då där inne :), även fast man var mycke less på att köa, liksom 35 minuer kö till balder, trevligt. Men pga allt köande stannade man inte så länge där, utan gick ut för att träffa Oscar och Calle lite, innan de skulle i väg med spårvagnen till fest. Sara blev lite rädd:)Rädd för en kram.. haha Fint avsked.

11/7
Fredag,
Hela morgonen städades det, och fint vart de faktiskt. Sara fick då de trevligaste arbetet. När vi var klara låstes dörren för en sista gång och vi hoppade på bussen mot central stationen, där vi skulle låsa in våra väskor. Sedan gick vi omrking på några affärer köpte lite, Bestämde träffa med Oscar. Så gick med honom runt lite, kollade på finfina gitarrer åså :) Sedan träffade vi Fia och Hampus som också följde med oss de sista timmarna i Göteborg. Gulliga människor som följde me ända ut på perongen hjälpte till me väska och allt :)

Sedan slog klockan 16.45 och vi hoppade på tåget... upp mot skellefteå... bort från folket i Gbg och det kändes inte alls särskilt kul. Verkligen inte kul

Och nu har man hunnit vara hemma i ett par timmar, trött i skallen är man, inte sovit mycket alls, men även på hemresan hade man då lite att vila ögonen på till och från...och min mobil valde då verkligen rätt dag att dö. Och självklart slutade den funka endast under tågresan, då man vill ha musik. Aja, tydligen funkar den idag...


Fin,fin, men visst de finns brister..but hey, his just a dream.

Haha, gaalet


På väg hem ... OCH är det kul?

Näe! Det är det inte. Har haft det jättekul och träffat mång nya kul folk som man vet att man tyvärr aldrig kommer träffa igen. Men kul har det varit. Nu sitter man på tåget och har ca 12 timmar kvar kommer skriva mer utförligt när ja kommer hem

Göteborg!

Haha;D asså fatta kul ja och sara har det här nere:) våra första dagar här har tillbringats på en massa olika affärer och sånt. Och Jo shoppat har man gjort. tisdag kväll villeman hitta på nåt, men regnet gjorde att man tvingades gå hem.onsdag har varit en finfin dag:D började med shopping, sen ville orvarkorvar träffas. Och han hade en vän med sej, calle. Ojoj:) lite gitarr spelande i lägenhet med come clarity Shit asså. Duktig var han.sedan sushi och bio Haha sjukt men helt otroligt kul... 

NUNUNUNUNU!!!!!!

NU är det söndagen den 6/7, dagensom det väntats på, ca kl. 19.45 kommer tåget gå mot >Göteborg:) PEppad är man, även fast det tydligen enligt SMHI kommer regna varje da... de är ju trist, men men.
Och de blir då att ta kort, mycke kort ska man ta :), åhhh shit :D, längar. Men nu ska ja bege mej till Ica kvantum och köpa lite tågsnacks och tidningar osv. Kommer ju inte kunna skriva under mina dagar i gbg, men skrivet när ja kommer tillbaka
Tjoooo :D:D:D:

Och inne är man!

JAa, man kom då inte på inredning och design :), men var väl inte helt oväntat eftersom man kom in på preliminära så.Men kul :D och känner inte en enda i min Klass, eller inredningsgruppen iaf,.. men eftersom de va så få som sökte, kommer inrednings och innovations grupperna slås ihop... där känner man ju två iaf... men skulle kanske inte vilja gå med den ena, men men...bara å skita i.

I övermorron smäller de :D:D, haha kul, nu har man börjat packa å allt :), nu känns de nära. :D
Fick ju även lite småländsk,, haha skånskt tal på mobilen ikväll :), var riktigt kul :), skåning i göteborg ;)

kan inte min hjärna ta en pause

Vilka minnen som kommer tillbaka från förra sommaren, från stadsfesten, och allt. Konfalägret i munkviken, usch. Jag vill egentligen inte tänka på det, men går inte göra nåt åt, jag blir både extremt glad, för de 9 månaderna var ju de bästa, men ajaj, vad ont de gör! det gör de verkligen, och det har ändå gått över 2 månader.
Det värsta är ju att det inte går en dag utan att man på något sätt tänker eller kopplar saker till han, allt är sjukt, hur hjärnan kan göra så, kan den inte bara halvt glömma allt för en stund.
En har då turen, att dra till hösten och slippa se. Själv kommer man nog bli lite smått plågad , särskilt om det kommer vara som det var i fredags, att man typ får panik och inte har någon aning om vart man ska ta vägen så fort man får en syn. Men då har det ju gått ännu längre tid. Så förhoppningsvis har hjärtat läkt ännu mer.
Och om 21 dagar skulle det varit ett år. Vilket också gör ont att tänka på. Den 23/7-07-----23/7-08 ONEJ
Undra om han fattat hur mycket ont han faktiskt gjort i mitt liv i en tid framöver....


ZZZzzz....

Asså, ska man aldrig bli pigg, har inte kännt mej helt utvilad på typ, jättelänge...Men nu äre bara 3 jobb dagar kvar, sen får man sommarlov på rikigt, också sticker man till gbg, undra hur trött mankommer vara där , haha
EN dag närmare :D

Jag är verkligen trött, ögoonen faller långsamt ner, aja,

RSS 2.0