Jobb. Men vad gör de?:)

Sitter har på lilleputt med Sara. Har lite att göra så tänkte att jag lika gärna kan skiva ett litet inlägg från mobilen. Berätta lite om de senaste dagarna.. Lördag och söndag spöregnade det. På fick sluta tidigare från jobbet. Oerhört skönt. Sedan kan jag ju också berätta att det blir umeå för erik! Och jag är så glad:) diabl veta de i lördags på jobbet. Skrek till lite, Haha. Sen skrattade oavbrutet i 10 min. Glad är jag:) Så lär väl bli en hel del Umeå för mej framöver. Nej nu blir de lunch för oss

En månad:), jaa iaf till 90%...

Om en månad kommer Erik vara i Umeå:)...till 90 procent, som sagt....., förhoppningsvis jag med:), kommer åka ner så fort han kommit dit:), glad, glad. Lycklig, Lyckligast i världen:)

Förövrigt så flyter jobbet på Lilleputt på bra, veckorna går och går, snabbare och snabbare. Vilket även sommarlovet gör då. Paniken börjar komma krypandes..
Men man har något att längta efter iaf:)






Och ja. Jag är kär

forts.

Söndag 28juni:


Hudkräms klet, torkade gurkor, Varmt!, filt på gräset me Erik, mys, lunch:köttbullar och makaroner,
hej då till Erik, jennifer ledsen, middag: köttbullar och makaroner, tidigkväll...seriöst

Måndag29juni:


Trötta folk, deppiga tjejer.. Städning, tröstätannde B&J, hmm... suddig dag.. inget minne...hahaaa, Varmt!

Tisdag 30juni :

Varmt!,
STÄDNING!, trötta., Gooooo salladen, spillSara, och jaaa! sara och fågelbajset:)....hemresa,



Hehe, vart kortare och kortare för varje dag, men nu finns de iaf uppskrivet;D, som sagt, kommer ja på nåt så kommer de in. Men det här är allt för nu.

Bör sova, jobb imorron, och i övermorron, och dagen efter de, meeeen seeen, då äre fredag, ledig... Trästocks;D PEPP!
Ögonlocken faller nu sakta ner, tecken på att sömn behövs va.. JA!

Jobbveckansstart

Heej, ett vanligt inlägg nu.
I morgon börjar då feriepraktikperiod nummer två. Mina och Saras 3 veckor. Fast vi fick en tjuvstart med 3 extradagar, då några tagit ledigt. Mera cash, känns fin fint de. Behöver allt man kan få.
Första dagen, torsdag, gick så oerhört sakta att de kände som alla 4 veckor hanns med på under 6 timmar, gårdagen gick undan med lite jobb och mycke lek.. haha. Och idag, idag vare stressigt, ritkigt stressigt. Rätt dag också, när ja och Sara festade till de med att var uppe sent igårkväll. Fick iaf en lyckad lördagkväll:)

Nu är man bara inriktad på fredagens ledighet, och helgens skoj på trästocks;D, lär ju bli en jobbig jobblördag, men vadå. Är ju bara trästocks en gång om året liksom.

Är helt halv död av trötthet nu, men kan inte sova riktigt än, för mycke fint på datorn:)
Men om ett tag, då blir sängen! Otroligt efterlängtad nu.

Pusshejs!

forts.

Fredag 26juni:
 
Varmt!,
Solning i mysparken,vindruvor, flågel-flågel- flåglar, rött äckel på läppen, Shopping, glassss, skokastande talibabb, gottgott, MetalTown, SHnuuusch killen, Hem i mörkeret ( gillas inte att gå genom Götet sent, ensam.) Hitta igen Erik vid flaggstången, mysmys, tidig kväll......not



Lördag 27juni:
 
  
Jukeboxen Sara( nej, hon går varken byta låt på eller stänga av...), Varmt, pigga folk:), Bastuspårisen nr. 9, Saltholmen med Erik, Mys, Spindlar på klipporna, vattnet som försvann, snäckor och döda krabbor, mys, Bastuspårisen nr.11, Jennifer och Erik DÖDA!, Panik efter mat, Konvex mage, Krysspåmagen gubben,hyrde en död film,
Erik: "Maten var seriöst de bästa idag" gullig pojke jag har... sedan den dära DETen (kille el. tjej??)..

ahh, så gör vi.

Eftersom mina små sammanfattningar går skit segt, så gör vi såhär i stället. Jag slänger upp en bild för varje dag, och skriver liiiiiiite, små korta ord... eller meningar om den dagen.:) Kan fyllas på lite då och då,,

Tisdag 23juni:
 
 

Konka tunga väskor upp och ner på Stockholm C, sur tant på x2000,GöteborgCentral, glada tjejer, lite shopping för min del, köttbullar och makaroner, gurka, ostbollar (som en viss person gillar att stoppa saltapinnar i(den personen är inte Sara, utan min vän Simon, vet att du gillar de:).)), Varmt!, Fula bilder!! och samma problem med Viktors tekniska saker som förra året!, Trötta!

Onsdag 24juni:


Normal gröt (det vill säga, med sylt, inte marabou choklad!), Glada tjejer, staaan!, Jennifer shoppade!, Sara, typ inte.,Varmt!, McDonalds Grekiska sallad MUMS!( inte bättre än i Grekland dock, haa), Fina bilder från busskur... typ, gurka, hårspryade fötter, tortellini, Tjejhörnan, Jennifer med vitt klet i ansiktet:) Promernad för att träffa Oscarn, men han hade dragit:(, mörkt ute!

----Nu vill inte bilderna funka längre..så kör utan bilder tillsvidare, kommer in bilder sen----

Torsdag 25juni:


Fina morgonbilder!, alldeles för lång väntan för att ta sej in till Liseberg, lessa tjejer, RÄDDA! tjejer, Varmt!, Uppsvinger är inte alls lika skoj detta år--Jag var skita skraj!---Börjar bli gammal,seriöst (typ 192dagar till man är 18;D)  hahah. Sara med solfjädern, Calle och Oscar. Tjollller Calle!. GottGott på kvällen! Min fina present, som innehöll både en Ren och Erik(och självklart massa annat :)) Stökigt i lägenheten! Snack långt in på natten, Snack som inte bör tas upp här:)
1 brat, två braatzz...

Mer kommer snaaart. idag alltså:), nu vill simon se vad jag skrivit om honom:),

----------------------- NU funkar bilerna igen.-----------

Göteborg del 2

Tisdag 23juni:
Kom fram till Stockholm, där tågbyte skulle ske.
Näe asså dett här går verkligen bajs, har ingen som helst ork eller pepp till att skiva de här nu, dfå rblir när de blir, om de blir haha.

Men kan iaf bertätta att jag har världens finaste Erik :)
Min MotalanuvarandeOslo-bo:)


Göteborg

Måndag 22juni
Åkte detta år rätt väg mot Bastuträsk och kom fram i bra tid. Vilket kändes skönt, efter förra årets halvpanikatack i från Saras sida, när vi upptäcktte att vi kört värsta omvägen. Men som sagt, vi var där i bra tid.
Saras far släppte av oss där och i väntan på tåget blev vi anfallna av typ miljoner?!?! mygg.
Väl inne på tåget fick vi dela fönsterbord med ett par, som tydligen kände för att ta upp alll fotplats. det var trevligt.
Tåget avgick 22.42    

  
Imorgon fortsätter sammanfattningarna.
Jennifer är nu alldeles för trött för att orka med detta. Ögonen vill inte mer.pluuhu


Hemma.. igen

Kom till Bastuträskj kring 05 tiden i morse, totalt jävla död, och inte går man och lägger näe ma kommer innanför dörren, nejnej. Fast tuppade av i soffan vid tvn tag senare. Detta blir en seg dag.

Göteborg har iaf varit helt underbart, galet, mega, super skita bra! Särskilt veckoslutet. Omöjligt att tycka annat.
Bilder kommer, ska även försöka skriva ihop en kort sammanfattning, denna gång ska de blir;D,
Nu är magen hungrig, hejhej


RSS 2.0