Bra*!

Allt är typ jättejättesuperbra. Jag mår bra. Allt gick bra. haha. Men däremot har jag aldrig i hela mitt liv varit så nervös som jag var under hela gårdagen, ingen kul känsla de inte. Men nu kan jag slappna av och slippa helvetet som varit under de senaste veckorna. För jo, vi lever.
Bara det inte faller tillbaka i samma grop ännu en till gång. Men det komer inte hände. För vi är tänkt att vara.
Nu kommer Jennifer förvandlas till vampyr med huggtänder och allt. För ikväll då äre Halloween som gäller! Bilder kommer!!!

TroHoppKärlek

Ska allt lösa sej. Bli bra igen. Just nu känns de så. Blir väl lite upp till bevis på fredag då. Antingen en nystart eller ett avslut på något mycket komplicerat. Jag föredrar de första alternativet. Och hoppas verkligen att han är seriös i allt han sagt ikväll. Och fattat vad vi kastat bort. Eller begravt.
Allt är fortfarande väldigt rörigt och grått, men samtidigt mycket klarare och ljusare än de senaste veckorna. Vilket känns oerhört skönt och lättande.
Kanske är det ändå tänkt. Kanske till och med nu.

28oktober

Ha ha, nu blev ni chockade va, ett blogginlägg. Otroligt! Med de är påtvingat, Lina sitter här vid mej och pressar mina fingrar till att skiva. Men lika bra de, för tydligen blir det ett inlägg:)
Lina ska iaf käka här ikväll, sen blire filmmys och gottgott.
Altt för denna gång. heeerååå!

Tom

Är inte tänkt. Inte nu...

............

Nejnejnej.

...

Vad det än har att göra med brukar jag alltid tänka att om de inte blir som man trott, är det inte tänkt. Kan väl säga att jag tror på ödet. Vare sej det har att göra med ett armband jag sett i affär och sedan när jag kommer tillbaka för att köpa det finns det inte kvar, då var de helt enkelt inte tänkt att jag skulle ha det. Eller om ett prov inte riktigt går som tänkt, trots massa pluggande och övande, det var inte tänkt att de skulle gå bra. Ödet igen..
Att tänka så här gör allt så sjukt mycket lättare att leva med, och även lättare att gå vidare. Löjligt om exemplet är ett armband dock. Men vi säger förhållandet med nr.1. Det var inte tänkt, och när jag visste att det inte skulle vara vi, blev det allt lättare för mej att gå vidare.
--
Men den här gången finns inget "det är inte tänkt". För jag kan inte tänka mej annat, under vilka omständigheter som helst. Men jag börjar däremot ledsna på att vara för långt ner.
¨
Innan det här börjar spåra totalt ska ja sluta skiva..jaa.

0910---02

Varför ska de bli såhär.. kan inte se nån anledning till det, finns ingen förklaring och inget går ihop. Känner att jag förtjänar bättre, och jaa, även jag behöver lite uppmärksamhet. Ibland kan man undra vart på prioriteringslistan jag ligger. Just nu känns det som jag finns lite för långt ner, och hur länge till jag kommer palla med de vet jag inte. Hur jag fortfarande orkar kämpa och försöka är ett under.
Men samtidigt som jag egentligen inte orkar, kan jag inte tänka mej nåt annat. Det är tänkt, de ska va vi. Så är det.

Första inlägget på mycket länge... och de är extremt luddigt, fast ändå de ärligaste och rakaste sättet jag kan uttrycka det på.

Jag ska försöka bättre mej med bloggen asså..

RSS 2.0