längsen, ännu en gång

japp, kass på de hära med bloggandet är jag, men kommer nog få va så. kommer nåt då och då iaf.:)

Sjuk är jag, hemma från skolan ha ja varit nu två dagar. Galet ont i skallen och halsen, men börjar kännas bättre. men tyvärr blev de ju ingen bio med Emelie ikväll som det var tänkt. I taket lyser stjärnorna var det tänkt att vi skulle se, men blir nog nästa helg.
 
Sitter nu här och ser letsdance+ följer innebandy på datorn, även fast Johan inte spelar ikväll.
På tal om det, som närmar sej sportlovet, och min Faluresa, som förhoppningsvis blir av :) har pratat med päronen om de, och de låter lovande:), så glad;D, sedan kan man undra vad alla dessa punkter betyder. Också ska man tydligen rädda någon som får fåligt med luft med mun mot mun metoden. Och hur många gånger ha ja varit med i drömmarna nu. haha, Gulligt.

Men jag ska verkligen försöka skärpa mej och skriva oftare nu. Är ju inte första gången ja sagt så, men ändå;D

hejhej

16snart17

Japp, sista kvällen som 16 åring då:), snart 17, den bästa året... delat med de 23dje då.. right?

Kvällen har iaf spenderats vid tvn... vid Tv4Sport, vid Johans match mot Västerås':), riktigt kul när matcherna går på tv:), Vinnst med 5-3 vart de,så han va ganska nöjd. Och spännande vart de också, blir så förbannat inne i matchen. skriker och har mej. Och deras match visas även nästa måndag, bra bra :D va sjutton har hänt med mej..aldrig vart intresserad av innebandy.  men nu så ;D haha, kan de bero på nåt, eller snarare någon måntro?

nää nu blire sängen, vänta på att bli uppväckt av vacker sång osv. haha, Sov så gott

Pööös

Det tar sig.

Kolla!, ännu ett inlägg, dock inte lika långt som förra.

Dagen har till största del spelnderats på stan med Lina:), kikade runt i affärer hittade ännu ett par jeans, inte bra för ekonomin, meeen när man hittar ett par som bara känns rätt äre ju lika bra att köpa, sedan käkade  vi och såg bio. Allt Flyter vart de. Riktig kul film:D

Är inte lika slut som ja var i går kväll, när jag seriöst funderade på att sova kl.18. Men lite svårt var det att sova i går. Var som alldeles för mycket plats över i sängen....
Men blir tidigare ikväll också. Lika bra.
tjoo

ett tag sedan igen.

Bara några dagar kvar på lov et nu, men vilket toppen lov de varit:D syftar ju närmast på dagarna man fått träffa johan :) blivit en hel del med tanke på avståndet, vilket beror på hans matcher i umeå, tack för de. haha.
Tänkte snabbt bara gå igenom de viktigaste sedan jag skrev sist.

Föst var de ju första lov dagen, Fredag 19/12. Johan kom hit, träffade folket här hemma, käkade. Sedan åkte jag och han till umeå för att umgås på hans hotellrum där+ träffa hela rehn familjen som kommit upp från hofors, lånade bilen,for och hyrde filmen "Barnhemmet", ingen att rekommendera.
Var som tänkt att jag skulle sova hos familjevännerna på Mariehem. men så vart de inte.. utan gratis hotellnatt+ hotellfrukost i stället hahaha
Sedan lördag, så gick vi omkring på stan nere i Umeå. Fick sedan gå själv när han skulle möta upp laget, och kl. 16 var de dags för matchen. Efter lite hjälp av Sara i telefonen hittade man dit, i tid också. Matchen vanns efter det gick vi ut och åt pizza. Slappade en stund på hotellet tills han följde mej till min buss hem till Skellefteå. Lite tomt vart de.

Julafton spenderades hos Anita och Rolans på sjungande men släkt. Fina klappar fick man :), och vad dom äldre kan få för sej saker. haha, verkar inte tro på vad jag säger heller. Men kunde gärna vara som de tror.

Sedan kom nyårsafton, efter att jag haft huset för mej själv ett par dagar medans familjen var i stugan i Ammarnäs. Sara och Arvid var de personer som man firade de nya året med. Trevlig kväll de, med mycket tok, sjungande av singstar och annars skoj. Skrev bla en lista med saker som ska göras under 2009. Vissa saker går inte ihop, men men.

Sen var de 4 januari, och Johan skulle komma upp igen :) han kom hit ganska sent kring 20 på söndag kväll. Hyrde en film, Denna lika kass som förra haha. Funny games. Sedan vart de ännu en film , och poof va klockan 01.30 bestämde oss för att lägga oss. men hade tydligen mycket att prata om.. och de var kallt på golvet. somnade inte förrän 06 haha.
Vaknade upp på måndag kring 10, låg i sängen ett bra tag tills vi bestämde oss för att ta oss ner på stan en stund. Gick om kring där, träffade lite kända människor, ingen shopping för min del. Dels på grund av min nyårslista, jaa,  största anledningen är att spara pengar. Man kan ju behöva de till typ.... en resa kanske?
Sedan vart de en relativt lugn dag. Såg en film, men båda somnade i sängen. Tog också en promenad kring 22 för att piggna till.  men slutade bara med att ja hamnade i snön, tillslut han med, prestation av mej kan man lugnt säga. 193 cm är inte lätt att putta ner. Varken ner i snön eller ur sängen.
Hade bestämt oss för att somna tidigare igår kväll. Somnade kring 3.
Steg upp 8.30 idag, käkade lite frukost, sedan närmade sej klockan 10, när Johans buss skulle gå, ner till Umeå, till matchen mot Dalen.
Fin fina dagar, jag är glad:) Fast ännu tonmare är det nu.
Och snarkningar uppstår vid vibration i svaljet... och ljudet kommer ut genom munnen!

Detta va allt för nu. tjohej!


RSS 2.0