Tjockat sej lite idag...

Ledig i dag :), skönt de :), så efter gaanska mycke tjollrnade fram och tillbaka bestämdes det att det skulle bli bakning och film hos sara. 3 St ägg+ filmer packades ner men icke behövdes äggen, så de stannade tydligen hemma på köksbordet, och vart typ dåliga hahaha
vart iaf en mysko kladdkaka som var mer chokladkaka än kladdkaka, men tydligen gillade tjejorna smaken på den iaf, väldgt mycket åts det medans man kollade på she's the man.
Sedan hade man nog lite att göra så det vart namn krusidull gissning,efter det skulle nyströmarn ge sej i väg till stugan, så ja stack hem då.

Asså den här tiden om en vecka sitter man i lägenheten i götet :), trevlig tanke :)
Undra om man får påhälsing på cafét i veckan, eller om han bara säger att han sak komma... man kanju hoppas iaf.. typ..

snart smäller de... eller tuffar de

ENVECKA :D shit, nu äre bara en vecka kvar till GÖteborg :D

What happens in vegas....stays in vegas, visst äre så va?

Låter väl bra ;D
Näe men Emelie kom över för lite snacka och film tittande.
Ut i ändan osv. :D haha
näe men vi tittade iaf på What happens in vegas, och skrattade de gjorde man. Filmen va bra :D Ändå små gullig film, men som sagt mycket kul, vilket i princip varje film film med Aschton Kutcher är, han är kul. Sen ganska bra ut också tyck då ja :)

                                                                   :D 

Skitpådej...

Skönt å va singel så här på sommaren, right?

förr eller senare så visste man ju

Gårdagens festival besök lämnade blandade känslor. Visste ju att han som börjar på E skulle dit. Och att man skulle stöta på varnandra under kvällens gång.. första gången fick man totalt panik å typ klängde? på Sara sendan gick man till E.M.Ds konsert där man trodde man skulle vba säker... men icke.. och nju mådde man liksom gaanska dåligt kände mig alldeles vit i ansiktet och smått illamående. OM jag ska va ärlig så var de en av de hemskaste stunderna, föutom den 22/4.
OCh pga av honom,  man inte ens konsentrera sej ett dugg på att lyssna på Danny,, Men av de ja hörde så var de väldigt bra, mycket bätte live artister än studio. Sen när E och de andra gick skulle den där .........tjejen sjävklart gå så att jag å han skulle mötas.
Sedan gick man en sväng runt området med sin bodyguard.
Nu väntade Europe, så man ställde sej där i högen, och sjäälvklart såg man då längst framme vid scenen ett snaggat huvud...
Europe var bra! Men vart som lite vääl trångt och knuffigt och kanintefånånluft-känsla så vi trängde oss bakåt, och där tittade det upp 3st skallar. HAHa.
Sist igår kväll vare Lillasyster. FAktiskt rikigt bra va dom, och bjön in emd gänget på Umberella ;D
Där fanns han ju också.... även hans föräldrar,,, guu...sakna mamman.
Aja, Änven fast kvällen rubbades av den, så vart det otroligt roligt ;D Och hade de inte vari för alla fina pojar som sprang på området,m hade det nog varit betydligt tristare, och han från Ammarnäs :P haha visste ju ja sett han.
Fast när ja å sara är i farten, blir de inte trist haha, GÖTEBORG snart :D:D

Denna dag var ju lagomt rolig, haha kom ju hem kring 02.30 i natt,och somna väl en timme efter de.. Och upp skulle man 07.00, häärligt, och jobba kl., 9 :P haha, Och det var ju ingen regn dag när de är dött me folk, utan det va ju tvunget vara en solig dag. TOKmycke folk! Galet trött var man också.
Och jobb i morron också.. längtar nog inte, haha

TJOo'!

Mycke resa

Typ 15 gäster i dag på kyrkholmen, inte mycket att göra, spelades lite kinaschack, gjordes lite finfina damsugare och snackades en hel del, 5 minuter före stängning kom två och vill ha vofflor ?!? :O haha,
 
Sedan försöker ju vi få tag på nå folk att umgås med på liseberg när vi är i gbg, en lite fich kanske vill :) haha vore ju sköj.
Sedan även sundvall i somamr :D guuu shit va kul asså :), äntligen få träffas igen efter 7 år med brevväxling och chattande :), kul tjeejer :)
Borde nog tänka på att försöka få mej till sängen min, men känner att ja skiter i de ;P orkar inte sova... fast vet ju att de blir jobbigt i morron, men troligtbis kommet det vara exakt lika kasst väder i morron, vilket gör att det blir lite gäster, så är man lite trött spela de ingen roll :P haha

Känner att ja skriver väldigt korta inlägg, men de är sånt man får ta! haha

jobb,jobb....money

Nu sitter man här och ska om nån timme till kyrkholmen, och idag blire at tjobba 12.00-20.30, inte den roligaste arbetstiden, skulle egentligen inte jobbar så, men de va tydligen nååågon, som skulle ha fotbollsmatch ikväll.Så man ställer ju upp, Men man fick då sovmorgon iaf.
Och i morron är det stadsfesten, ska bli trevligt :), man lär ju vara hyffsat slut på jobbet på lördags morgonen, blir nog lite sent på fredag.. Meen de är sånt man får ta ;)  


Skit väder och Nintendo DS

Nu ligger de 1000 rikstaler på mitt soffbord :D, och folket som köpte spelet kollade inte ens på de, skulle nog ja gjort om ja skulleköpa nåt sådär på blocket. men men, ja fick pengar iaf :D
Och det är fortfarande skitakasst väder... asså var kommer sommaren 2008 sluta...alla kommer dö av SolBrist

Senare blire stan me sarä, typ hgalva stan har rea nu känns de som, så ska väl kolla lite åså :) Fast ska no hålla mej i från shoppingen. Göteborg har ju liiite bättre shopping än lilla skellefteå, men bara lite. hahaha eller...

pengar!

1000:- i morron :D

pengar tack?

Asså ja är typ inne i nån "viljahanyteknik" period,...kollar efter både ny bärbardator och mobil. Men pengarna räcker inte till :P så bestämde mej idag för att sätta ut mitt alldeles oanvända Nintendo DS på blocket (ett extremt onödigt inköp), så vi får hoppas på att ja får de sålt, så får ja mej en 1000-lapp till..
Fast funderar serriöst på att köpa mej en ny mobil, den nya datorn är bara önsketänkande pga priser på 9990:-. Men mobilen kostar 2890,om ja inte minns helt fel, och är en SonyEricsson C702, ser riktigt fin ut, men av någon anleding så tror ja faksiskt att ja skulle sakna min W710i, man har som en massa minnen tillsammans me mobilen ;D hahaha, men vill och andra sidan ha en ny,så vi får se hur de blir, men som sagt..pengar!... de kostar ju, och om 12 dagar blire Göteborg, och då lär de mesta av sommarjobbs lönen ploppa in i gbg affärernas kassor.

Hahah, så sjukt asså ;D, haha nu hittade man igen typen efter två år, galet, fast små kul å se.

ähh, sluta regna nu

JObbat idag också. Fast fick dra mej hemåt kl. 14 i stället för 17, viket va riktigt skönt. Och nu har man två lediga dagar framöver, jobbat inte förns på torsdag. Sedan måste ja faktiskt säga att folket ja jobbar me är riktigt kul :P haha, inte bara sommar jobbarna, alla är kul. Bra de, annars hade de väl varit stelt och jobbigt att gå dit. Meen de är kul.

Och vädret verkar då aldrig vilja bättra på sig, regn och kallt,.... den svenska sommaren??, jaa jag börjar tro att de kommer bli en riktig skit sommar, vädret iaf. Men vi får hoppas på att de klarnat upp tills fredag då de bli stadsfesten, inte särkilt skoj att gå omkring där och vara dyngsur.
Så nu blire att ta de lugnt och bara ha sommarlov i två dagar, blir väl att kolla på ett antal fler filmer. Går ju inte vara ute så mycket när vädret är som de är... "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" äähh, visst...

Midsommar

Det blev faktiskt en alldeles otragisk midsommar, även fast vi bara var två personer. Sara fick i sig sitt livs första räka, Sedan ville vi bli lite rädda, men datorn ville inte hjälpa oss med det, så vi tog mopper för att kolla läget i den lilla staden på midsommaraftonen 2008. Men inte mycke folk ute, troligtvis pga de halv kyliga vädret.
Och mer planering av Göteborg blev de också. Och nu känns det mesta färdig planerat inför dagarna i Björn Gustavsson och Anders Johanssons hemstad. Matkostanader på lågpris matvaruhus räknades också, och vi kom fram till att det kommer bli ett helt okej pris för maten.
En mycket kul kväll hur som helst, mycket skratt, allmännt flamsande och tjollrande...korv.

Idag vaknade man kring 11, och gick ut i solen....tyvärr stannade den endast i ett par minuter. SJälvklart kom regnet och åskan när man väl har en ledig dag. Fast hur som helst är det värligt härligt att få vara ledig från jobbet och vila upp sig lite...
ikväll blir de att ta de lugnt, kolla på nå filmer me syrran åså.
Och i morron är de arbete igen, visst de är kul. Men skulle betydligt hellre vilja ligga i solen och bara vara ledig. Men pengarna drar i en så, de är bara att kämpa!

helt slut asså

Igår kväll vara furstinnan här och det planerades inför gbg. Hade riktigt trevligt, snackades en hel del om helt andra saker än vad som var betämmt, midsommar, kågefolk....bio eller inte...men men, fick ändå klart mycket av planeringen, vilket verkligen behövdes.
Bland annat bestämdes dagarnas matintag och nöjen som ska hinnas med, men tydligen kommer dagarna inte räcka till, vi har för mycket vi vill göra, och lite för få dagar helt enkelt, men de blir bra iaf :)

Jobbig dag på jobbet idag.... haha, vart lite övertid, så man får väl lite mer pengar dårå ;D,


typ sommar nu :D

OJOJ, solen har anlännt till vårt kalla land :), trevligt värre :D, idag är första dagen det känns som somamrlov på riktigt.
Och nu har dom kommit:D, biljetterna!, 18 dagar kvar, längtarsåinnifasen mycke, känns typ ändå bra att min mor litar så mycket på mej att hon släpper sin äldsta dotter 120 mil i tåg och sedan bo i en liten lägenhet i typ stoor stad.
>Inte länge kvar asså:), för före de ska man hinna me stadsfesten också, E.m.d åså ;D, tyvärr inte BG meeen, de får gå iaf.
Sedan var kyrkholmen betydligt roligare idag, mycket mer gäster och inte lika mycket -sittastillochgöraingenting-  idag hade man jobb i princip hela tiden. men kassan.... har man inte vågat sej på än så länge, känns lite spännande me den. men under 21 jobbdagar kommer man väl måsta använda den någon gång. trott vissa saker om en, men visar sej ju vara ganska trevlig ibland.
Och ont har man, på fingrarna, att bära varm disk är inget att rekomendera till omgivningen.

Nu blire planering av midsommar och resan som kommer göras om 18 dagar. Får se vad jag och sara kommer komma fram till.

hur ska detta tolkas?

Bio?
kanske de ;)

Första dagen

Idag vare första dan på sommarjobbet på kyrkholmen cafét, de var lite långdraget i bland, lite gäster pga de riktigt kassa vädret, regnt och åska.  Men de kommer nog bli en kul start på sommaren där, förhoppningsvis.... Kommar vara 6 ungdomar som jobbar på lite olika tider, bla en talibabb....
-Do röka?
-Näeee
-nähä, haha...
Näemen, de blir no bra iaf.

Och vädret klarnade ju upp framåt kvällen

nu äre bokat:D

NUNUNUNU!!!!, Nu äre bokat :D, Göteborg me Sara 6/6-6/11 :D guu nu äre nära;D snart sitter vi där på tåget... 15 timmar... sittplatser blir det, men de blir helt okej :) Liseberg, stan me solisar osv, ska bli kul de :)

trevligt värre du

Sommarlovet har börjat och jag är förkyld!, inte lite heller.  Snuvan rinner. Och sommarjobbet börjar i morron. Jätte trevligt. Men ska dit hur förkyld jag än är. Känner att jag måste de, hade det varit skola hade jag stannat hemma, men nu äre pengar som gäller, då äre bara att pallra sig iväg.  Tur att man inte är helt döslut iaf. Men ska stanna inne och kurera mej idag och hoppas på att det gått över till i morron.
Förkyld på sommaren är verkligen toppen...

Så de blir väl och sitta inne och se på film o kolla runt på datorn idag skulle jag tro, alltså bara ta det lugnt och vila, tur då att det inte är världens toppen väder,typ 25 grader varmt och stekande sol, då hade man mått ännu sämre än nu när de är halv kasst väder.
Aja, ska ta och leta fram mej nå superbra filmer å lägga mej i soffan å kika på dom.
TJoho

såäre

Så sant så, någon liten människa någonstans i Sverige som skrivit detta

"Jag vill också vara där, få tillbaka känslan man har när man är kär, känna pirret i magen och den glädjen man både ger och får. Att verkligen älska någon är nog det bästa man någonsin kan göra, tiden går fortare, allt som känns jobbigt bara flyter förbi. Jag vill ha det nu!"


:)

Extremt kul igår faktiskt :)
Dagen började med Joypeak , de va trevligt :), där me folk som man inte träffat på typ jätte länge :0, nå snygga killar fanns ju där me.

Efter det bestämdes det att man skulle till a-torp, och kvällen börjades med fel tankning av bensin i oljehålet, skit trevligt. Sedan sverige matchen på a-torp och snack i de gröna. tog mopparna till studsmatta där det tävlades i höjdhopp, små skraja tjejer pga mysko killar vid kyrkan. Moppade i väg i kylan till Emmas ställe på bryggan i en skog vid en sjö...träsk, >Visiret hoppa ner i vattnet, moppe tillbaka, Varm Choklad med godis i.

Trevlig kväll tjejer :)


Nu! äre slut

Sommarlov -08! haha :D, shit va härligt.
Skolavsluningen var fin, alla sjöng! otroligt.  Roserna hoppade mellan folken och skreks gjorde de.
Efteråt samlades klassen för gruppbild, vilket är även de otroligt, Sen började betygen ploppa ut. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd.
Direkt efter lappen me bokstäver sprang de flesta iväg, ännu ett tecken på att vår klass är, ehm.. var, mysko. Ingen verkade ett dugg ledsna över att de blev slut. Man tittade runt, alla klasser hade kramringar, och många grät, precis som på avslutningsmiddagen, men inte 9E, nej nej, inte vi.
Grät inte heller förns kramen av furstinnan kom, då man på att denna ska flytta till Lycksele...hur skall detta gå?!?...
men före de blire än härlig sommar.... om bara solen vill titta fram. Och tåget vill tuffa till GBG.

Ingen som helst sommarlovskänsla finns i mej, varför vet ja inte. har troligtvis me vädert å göra ;D

HAN var inte där... försovt sig, tur-

Skolavslutningskvällen blev lugn, hemma hos lina, ute me moppe lite, godis å matlagning, kul vare då:)
Och har nog ännu inte fattat att man inte kommer tillbaka till brännan nå mer, sjuk känsla.


Allt klart

Nu är allt absolut totalt hel klart inför imorron. Och jag har fortfarande inte fattat att 9E på brännan förvinner. Den tanken har inte nått till mej än, kommer väl bli träffad av den i morron när man står i kyrkan och sjunger.Läskigt känsla.
Hur som helst så känns det faktiskt lite vemodigt , som E lina sa.
Sedan vart de faktiskt en riktigt trevlig kväll me tjejerna,även fast klockan inte blev mycket. Efter mat åså blev de skräckfilm i uterummet in my house. Små läskigt de me.

Räkning av grisens innehåll, och rik var man typ :0 Bra, bra lär behövas.

Bäst att typ sova strax..05.30 äre som gäller imorron
Ha de!

tråkigt?, tydligen inte

Detta var sista dagen och kvällen på brännanskolan.
Vattenballonger som sabba lite, men vart helt okej iaf.
Avslutningsmiddagen..var väl lyckad typ..9E mycket engagerade i karaoke med publikfrieri osv, inte. Men iaf så var de kul. Efteråt ser man alla klassenr stå och halvgrina, eftersom det som sagt var sista kvällen hela klassen var tillsammans, måste faktiskt säga att det är lite tragiskt att inte vårklass är på det sättet, ja menar efter 4 år tillsammans har man hunnit med ganska mycket, men tydligen äre verkligen inte trist att skiljas enligt vissa

Sedan kan jag ju inte säga att jag längtar efter allt på fredag. Första gången se dej sen den 22/4. Känns jobbigt. Undra vilka minnen som då kommer ploppa upp i min hjärna och ta mej tillbaka till konfaläger, stadsfester, trästocks, filmer, övernattningar, fy. Snart gått två månader, hur ja tagit mej igenom den här tiden har jag ingen som helst aning om, men det har ju gått iaf. Saknar att ha någon.


ahaja

En dag närmare sommarlovet
Jahapp, grisen den sprack, men är ju bra de:) lite av Grisens innehåll gick till Härlig stund i värmen...och brunare blev man.

Jasså, film, därför inget svar man fick. Och inte helt ointresserad helletr), lite glad nu..

kanske:)

haha grabben, han svara ju :), trevlig
ska kanske ändå inte skita ide

aha, så blev de då

På order av EFu, skapas nu denna blogg. Hur den ska hållas igång har jag ingen som helst aning om, men ska göra mitt bästa för att se till att de kommer nåt inlägg ibland iaf :)

Denna dag gick riktigt fort faktiskt, starades kl. 08.30 på Nordanå där de dansades för skolor.
Nå små barn: "De svarta med hattar var bäst!"  DÅ blev man glad ;D
Sedan skola.. de va ju trevlig.. svenska-stafettskrivning, som vanligt i slutet av terminen, typ de enda vår lärare kan lära ut... Städing av skåp... Kanon kul!

Aja, snart äre slut me allt de där, iaf på denna skola. vilket känns extremt härligt,dock kommer vissa få personer saknas, särkilt vissa personers små knäppa kommentarer, haha. Men så klart känns de lite läskigt att efter 4 år tillsammans splittras, vissa flyttar till Sundsvall, vissa till Örebro.. medans de flesta stannar kvar i staaan. Men bara för man bor i samma stad, så kommer man inte hålla kontakten me alla, så äre.

4 dagar kvart till skolavslutning, vad som händer på fredag kvällen den 13 vet ja inte än, planeras fortfarande. Men nå kul blire nog ;D Snälla personer som firar avslutningen dagen efter att de själva går ut me mej, bara för att ja går ut då:), umgås me dom, å nå avgångs nior den 13 blire då att va me :)
Och skolavslutningskläder är valda, och för första gången på 9 år har man inte hunnit ändra kläder 100 gånger innan själva avslutningen, är riktigt nöjd med mej själv :) Klänning och skor är klart. men smycken, frisyr åså, saknas...
Vad det blir får jag å Lina figurera ut på torsdagskvällen:), Skönt äre då att slippa stiga upp kl. 06.00 och göra sig klar i ensamheten, nu ska en Lina va där också :)


Och grabben där... svår eller? ointresserad till tusen? aja, över 40 min väntan på svar.. haha., skita i?, jaa kanske är en bra idé.. fast vill inte de heller..
Och grabben2, film...blir nog inte.

Tjing!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0