tjoooooooooo

5-2 :D så otroligt bra!, Endast det ja ville berätta för folket :) Feber-Johan är bäst. 

Innebäändy

Japp, ännu en gång sitter man hos Linda och kollar på TV4Sport-Superligan-Innebandy-Falun Mot Warberg. Falun leder med 1-0 :D Vinner de inte ikväll är de slut på slutsspelt. Så nu gäller de! Johan är bra!
Linda sitter mest och kollar på mej när jag sitter och fular mej, skriker till tvn och hoppar upppochner i fåtöljen. tydligen är det gansak underhållande

Meeen nu börjar det om, HEJA HEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Bild från lördagen, hos Linda. Den är vacker

Söndagkväll

Denna dag har varit otroligt seg, inget jag har något emot, allt för att göra helgen längre ;D,
Syrran fyllde hela 14 år idag, stortjejen! haha. Så vart en hel del gott gott under dagen.  Sedan fick hon bla en chockrosa kamera.
Även Jennifer är nöjd med dagen, fjärde Twiligtboken, OTH säsong 4 och pengar fick man.Lite knäppt att även jag får nå grejer. inget emot de heller men ;P

Just nu äre Beck som gäller, sista söndagen denna omgång. Tråk.


PUSSSPUSS

Ledig

Lediga från skolan idag, och det jag gör är att städa. Känner mej riktigt duktig. Storstäning av hela rummet är det som gäller, allt från damturkning till rensnig av garderob .
Och endel spindelnät hittas i taket. Skriker till lite då och då. Uscha. Tur det blir fins efteråt iaf.

Ikvällblir det bio med Rebecca, Challan och Linda.  En Shopaholics Bekännerlse blir de.

Nu väntar spindlarna! Hejåhå

Linda-Innebandy

Ikväll blire då åka till Linda, och titta på innebandyn. Vet ej hur pepp hon är på att se matchen:D, har halv bjudit in mej själv, men kommer bli trevligt ändå, kan ja lova  ;D Jag är då iaf mycket taggad inför matchen, och hoppas de går vägen för Falun även ikväll. Dom är värda de. Johan är då de iaf. Kan inte tycka annat haha:D Men lär bli tufft för dom.

Nej, nu blire göra sej klar, håll tummarna för falun nu asså:D, slutspel och allt.'

pysshej

näe

Okej, jag ljög. det kom inte alls någon sammanfattning av faluresan. Och ja, jag mår dåligt över d. Har inte ens skrivit ihop en sammanfattningen till mej själv heller. Och minnet börjar nu svika. 
Sedan tror jag att de flesta som vill veta något om resan, redan fått höra allt ett 100-tal gånger;D SÅ känns bara onödigt tt skiva in det här. Skulle de ändå vara så att nån vill. så hör av er.:)

Helgen har varit riktigt skön iaf. Fredan var Challan och Rebb här, sjöng singstar och såg Diry Dancing 2, sedan vart de en hel del gott gott.
Lördagkväll kom hon från andra sidan vägen hit. Galen kväll. som alltid. Jaa, och nåt skoj kommer hända. Håll koll!!

Idag har ja legat ute i en snögrotta på gården med engelska boken, som ska va utläst p tisdag?!?. som jag inte ens är halvvägs in i.  Och nu håller man på med mer skolarbete. som ska va klart i morgon. och börjades på idag. Inget jätte ansträngande, men varför sparas de till sista dagen kan man undra. Men så blev de nu iaf.
Ikväll blire Beck, som vanligt på söndagkvällar;D,

Imorgon: Skola, plugg, Innebandy Falun-Warberg tv4Sport hos Linda:D Tack för de lilla du, räddande min kväll:D

  pussshej, säger jag med en bild från gårdagen. Föresten ser jag ut som ja äger hela världen, och sara, som hon behöver på toa.

skola igen

Första dagen i skolan efter lovet. Riktigt segt, även fast vi slutade före 12. Trött är man också.
Själva lovet bara flög väg. Men int så konstigt eftersom man haft de super nere i Falun.
Mer om det kommer. Ska skiva sammanfattningar om varje dag, så komemr nog komma upp lite då och då under dagen:)
Sedan är man småt bsviken på sej själv. hade tänkt knäppa endel bilder, men det finns endast en!?! liten bild på kameran, i mobilen finns de några på lägenheten+ en sovande johan. Så sjuk kass man är när det gäller att ta kort.
Men sent att göra något åt de nu.Får bli nästa gång;D


På väg.

Sitter nu på tåget mellan sundsvall och gävle. Jag har inte tappat bort mej än så länge:D känns bra:) kommer till gävle kring 17 sedan vidare till falun. Är framme där 18.30. Och ifall nån missat så kommer jag hem söndag kl.00.10. Kommer vara död på måndag;D men sånt man får ta:) Pusshej

illailla

jaa, va ska man säga, rätt länge sedan man skrev sist, lite dålig man är.Men, nget att göra åt;D
Sportlov nu, vilket betyder att de är Falun på onsdag;D, lite smått trevligt de ska bli att åk dit ner och hälsa på johän:)

Lovet är helt uppbokat, idag var enda helt oplanerade dageen, och den spenderades i soffan med film. Rätt skönt måste ja säga.  Imorron blire iaf stan, med Lina. Endel grejor som behöver köpas inför resan, blir även att fika, och tjollra på me henne, sen hem till henne och leka frisör:), skojskoj
Sedan tisdag blir det att hitta på nå skoj me tjejorna. Hörde nåt om skräckfilm;D De missar ja inte!


Nytt:
-Hårförlängning
-Kreta 14/7

Ikväll blire Beck, som vanligt. Söndags tradition:)


RSS 2.0