Två ögon röda

Trevligt såhär på skyltsöndagen, ögoninflammation har syster min smittats med. väldigt fin är man nu. Så ingen skyltsöndag blir de då, tyvärr. Ville ha lite julstämning. men nej haha. aja

Blir nog att ligga och läsa lite idag, nu finns "Om jag kunde drömma" här ;D, och de är verkligen svårt att sluta läsa den när man väl börjat. Blir som ett beroende... Grymt bra är den.
Sedan blir de väl att ligga och se tv eller nåt sånt. Bara hoppas på att de är bättre till imorron , så man kan fara på skolan. Känns inte så bra att va hemma och sjuk igen.

hejhej

OKEJ!

ja är kär. I en film! Twilight, som sågs på bio igår med vänner. SJukt eftersom filmern har världspremiär ikväll?!?!, men gud så bra, nu blire att läsa böckerna, och inte kan jag vänta till jul, måste köpa första boken nu!, bara att bege sej ner till bokia och införskaffa den. För ja är galen nu . Och han vampyrpojken i filmen, han var ju snygg me, och hela filmen var så fin. Luddigt de vart de här. Men gu :D
 

Boken heter iaf "Om jag kunde drömma" och kommer finnas hemma hos mej, alldeles snart!, så länge den inte är slutsåld.

litefysik,litesnuva

japp, nu blire skärpning! nu är de bestämt.
I princip hela förra veckan satt jag hemma med feber, de var trevlig. nej. som tur var missade jag inte så mycket i skolan, förutom den där halvdagen med pardans. vilket kanskt inte var superbra att missa, eftersom man tydligen fick 3 frånvaro+ kanske måste dansa med 2or och 3or. hahaha, jadu kan ju finnas nåt fint att titta på isåfall. inte så jätte pepp på de. men får se hur de blir. 
Fysik har jag egnat mej åt de senaste dagarna, men ändå fattar jag inte de där med tryck. Och provet är på Onsdag :) kommer inte gå bra.. ungeför lika dåligt som matteprovet som gjordes i fredags kändes. Men förutom fysikprovet kommer det nog bli en bra vecka, inga andra läxor, sovmorgon onsdag och torsdag+ ingen matte på fredag, kommer bli kanon.

Nu ska ja fortsätta se på design simon och tomas, arbetsskada!
hej hej

okej okej

nu var de verkligen längsedan, alldeles för länge sen. och sara halv tvingade mej till detta nu.:P men lika bra de.
Har vöä inte hänt så mycket sedan sist, bara skola, läxa, skola, dans, läxa:P osv:P sedan trevliga kvällar med vänner också :), Och datumet den 19 december står fortfarande kvar. Börjar nästan närma sig nu, längtar, det gör man.

Idag hade vi bad på skolan, så vart en lugnt dag med bara två lektioner efter lunch. var iaf skoj att bada, råkade ju släppa taget om issas huvud men de gick ju bra :D
vet inte riktigt mer vad jag sak skriva, är så sjukt trött, nu börjar den där konstanta tröttheten komma tillbaka, den man kände av i 9an, men det har väl med årstiden att göra, mörkret kommer! och snön?
Lovet som var gav då inte mycket de heller, inte hann man vila upp sej nåt över huvudtaget, men ändå en skön pause.

nu ska jag kolla på danny på5an :D:D
hejåhååå

RSS 2.0