:):)

Glad:), glad. Haft två jätte bra dagar:),


överglad?

Oja. haha för nu äre nära. och jag sitter bara och ler, haha stackars folket på skolan imororn. jädrans va jobbigt dom kommer få de, haha.
Var iaf helt lediga idag :), inga lektioner, och i morgon blir det endast en mattelektion.. där vi kommer få tillbaka nationella. Känns spännande... Sedan lunch, och efter det säga hej till engelskaläraren och sedan sticka :). och poof så var den terminen slut. Sedan blir det hem och took städa, och pyssla på trädet mitt. (bild kommer sen), och sedan är det fredag, en bra fredag:).

näe nu vet ja inte va ja ska skriva mera. haha tjohej

www.fargadelinser.com

Hittade nyss nåt skoj på en blogg:), Har man haft en blogg i över 2 månader får man ett par färglinser helt gratis. Klicka in på www.fargadelinser.com om du har en blogg som har levt i över 2 månader.

Och såklart måste man testa detta. ja menar, de är ju gratis ;D nu äre bara vilken färg man ska välja. Bruna kanske. Spännande.

oneweek

Tkjohooo.
Idag gjordes det Del 2 av Matte A nationella. Nu är kursen helt klar. Inte mycket kvar av skolan nu. Endags 4 dagar för mej... eftersom jag tänker ta ledigt fredag, har ändå bara 1 lektion typ.

Somsagt En vecka kvar nu.:), hyffsat trevligt de ska bli att få träffa Johan lite längre denna gång. Måste fixa boende i Umeå. Annars vet ja inte vad.. Får se vad de blir.. Måste då verkligen med han dit på kvällen. Annars kunde ja få en säng mellan han och Teo sa han, hahaha. Ska iaf se på skräckis på hotellet i umeå. haha De blir skoj. Tror han kommer va räddaren än jag.
Guu, ja är verkligen överpappad på detta. Aja. en vecka kvar, så kommer väl skriva lite mer senare..

I morgon blir de städning, Julfint ska de bli. Nu finns de ju en anledning att städa, vilket de inte funnits på ett tag.
Och söndag. då blir det Luleå. Hälsa på morbror som fyller år+ träffa hans nya tjej+ hennes släkt.. Och självklart lite shopping.
Nu blir de Idol finalen fortsättning. Kevin vinner.

Pusssss

RSS 2.0