göööte

Här kommer Göteborgs händelserna skrivas ner.... Saras blogg http://suunlee.blogg.se/
Tjohooo

ahhu

ajuste, för er som undrar så lever min mobil;D den klarade toadoppet:) Så om ni vill ha en vattentålig nalle,. Köp k770i, de tål både avloppsvatten och älvsvatten;D KÖP KÖP!

Sen är min mobil faktiskt brun... så den vart inte missfärgad i toaletten:)

1 timme och 50 min till avresa.. 2 timmar och  2,5 timme till tåget går:)
heejs

home

Hemma nu, för ett tag. GBG IKVÄLL!!Har hunnit packa upp och packa om igeN idag. Lite smått stressigt men vad gör man inte? ;D
Nämen kom hem från Kreta igår kväll, haft de gaaalet underbart helt otroligt bra. Mellan 30-40 grader på dagen, 25-30 på kvällen. Miss that. särskilt när man kom hem till Sverige och det var 12 grader..

Kommer nog upp en hel del bilder senare, men för den som inte orkar vänta kan den kolla på min Bilddagboken där de finns runt 70 styckna;D jennif92 på bdb...

Nu, packning.
Kl. 21.30 kommer Nyström och hämtar upp mej hära, sen bär det av till tåget i Bastuträsk, som avgår 22.46! sen 16 timmar tåg!, Jippi. Tågresan är verkligen en kul del av hela resan.

Kommer hem igen de 1 juli. kl. 04.15, så nu vet;D

Ha de bäst! ska ja ha:)
och denna gång kommer det fotas mycke, kan jag lova! Puss


En lite brunare jennifer:)
Nästan lika brun som min mobil, efter toa doppet.


HAHAHA,

perfekt!

En sista uppdate innan jag drar.
Min mobil har fått bada, i toaletten. Den ska va på tork tills typ onsdag, har mammas mobil under tiden. men mitt egen simkort, så har samma nummer. Heeelt perfekt, rätt dag och allt.... Detta sög!



Fast Linns mobl klarade av en simtur i älven.. så nog ska min klara av 2 sekunder i toan... får man hoppas!

NU åker jag!

Kreta - Platanias

Nu, nu, nu äre nära ;D I morgon vid den här tiden sitter jag på flyger mot Kreta. Helt otroligt skönt det ska bli. Särskilt eftersom det svenska sommarvädret inte ser allt för lovade ut under den kommande veckan. Temperaturen verkar ligga mallan 25-28 nu på Kreta, så blir underbart :)
Packat klart har ja absolut inte gjort. vet som inte vad jag ska ha med mej, blir nog att panikpacka sista kvarten innan vi tar bilen upp till Luleå och flygplatsen Kallax.
Ska också försöka få mej in på nån dator under någon av dagarna där. Behöver planeras lite till Göteborg, särskilt med Erik (Andersson).

Dagarna på Kreta är hittills helt oplanerade, vilket blir skönt eftersom vi bara har en vecka där nere, men sol de kan jag säga att de kommer bli:) Jennifer ska bli brun!
Kommer iaf hem de 21. Och den 22 blire Götet:D

Ska försöka ta och packa lite till nu:D, Ha de så bra i Sverige gott folk! Jag ska då hade super på medelhalvön;D
PUSSS!!!!!!  

End

Absolut sista skoldagen av årskurs 1 idag, shit. Jädra fort detta år gått, ingen aning om vart de tagit vägen.
Två lektioner kvar. Bild och arkitektur. shit. haha enda ja ksan säga, för de känns inte alls som man får sommarlov i morgon.
Medans i princip hela min klass hade sovmorgon befann jag mej på balder för att få veta fysiken. Jag är nöjd.Trodde de skulle gått sämre på kursprovet. haha,
Nu är jag hungrig. Lunch!


Sen kan ja bertäta att jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på mej imorron, varken på avslutningen eller på kvällen.... SHIT.


Städning

Fint ska de bli :), tjejerna kommer hit ikväll, blir att kolla film. Vi är lediga imororn så blir långhelg:), Långhelg. Sen en lektion på Måndag. Sen lov! gud:D
Men tillbaka till städningen, har fått bort alla kläder och alla skolsaker från golvet. Skulle just börja dammsuga när mamma kom in och frågade om jag matade spindelbäbisarna. Hade nämligen ett fat med små äppelbitar från gårdagen ståendes på golvet. Svar JA, spindlarna är mina vänner....eller.
Nä som sagt, dammsugning nästa!

-------------------------
Update:
Världens hemskaste skräckskrik hördes nyss från mitt rum. Och det kom ut ur min hals när en spindel kröp fram under soffan. Seriöst, värre än The Grudge!

RSS 2.0