23april

SOOL! himla skönt asså, haft fint väder hela veckan nu, otroligt. Känner att man är mycke gladare när skolen skiner. Och kroppen har fått sej en omgång också, så man är kanske 1/5 nyans brunare iaf;D Ansiktet har färgen kvar från fjällen, bara resten som behöver komma ikapp nu :)
Sista matteprovet innan nationella matte b gjordes idag, kändes ju sådär kan ja säga. Sedan engelska nationella i morgon. Sen helg.

Sitter nu och kollar på filmern från när man va liten. Tröttnar aldrig asså:D dagen skratt där.

17april

Hejhej, ett bra tag sedan nu igen;P, men känns bäst att de blir så här, att jag skiver när ja känner för det helt enkelt.

Har iaf haft en jättebra lov hittills, Förutom förkyldningen som aldrig vill ge med sej.
Mellan torsdag och onsdag var man i Ammarnäs, fick en massa sol i ansiktet, vilket resulterade i att fräknarna ploppar fram. I princip varje dag spenderades sittandes i en snögrotta på Tjulträsket med familjen. Ingen snowboard vart de, men är lika glad ändå;D, ingen snowboard, inga stukade handleder. Gick på alvedon gjorde man också, bihålorna och öronen ville inte riktigt hänga med, särskilt inte efter en massa skoteråkande med vinden i fejan.
Och självklart var masken med i stugan också;D
Lite smått skönt att komma hem till civilisationen är de ändå.

Sedan i går vart de stan med Sara ett par timmar. köptes lite bas grejer.
Måste spara pengar till GBG, Som var ett av samtalsämnerna underkvällen, när Sara kom över. Det kommer bli super, lika bra som förra året, om inte bättre.

Ska snart iväg med far min och käka, får se vad de blir för någe gott;D
pusshej påer

Detta är då masken, om nån vill veta;D

RSS 2.0